Ai pofta de un dulce bogat in ciocolata, cu gust fructat? Prajitura asta e perfecta pentru primavara-vara, cand fructele sunt in parg si ai de unde alege. Iar pentru a pregati prajitura cu ciocolata si pere ai nevoie de doar 6 ingrediente!

Ingrediente

400 g crema de ciocolata (tip Nutella) 3 oua 140 g faina 1/2 pliculet praf de copt 2 pere 2 linguri miere
Mod de preparare:

1. Incalzeste crema de ciocolata la microunde sau bain marie pana cand devine usor lichida. Amesteca ouale si faina pana obtii un aluat omogen.
2. Unge o tava de tarta sau tort cu unt si transfera aluatul in tava. Curata perele de coaja si taie-le in 4 sau 6 si elimina cotoarele.
3. Aranjeaza perele cu partea rotunjita a feliilor in sus si da tava la cuptorul preincalzit pentru ~40-45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
4. Unge tarta cu miere imediat ce o scoti din cuptor si serveste-o dupa ce se raceste.

Vezi si: