Aceasta reteta vine in ajutorul tuturor iubitorilor de ciocolata. Prajitura cu ciocolata se face rapid si se serveste alaturi de inghetata racoritoare.

Ingrediente

75 g fulgi de ciocolata 25 g nuci 200 g ciocolata neagra 125 g unt 100 g zahar 50 g faina 4 oua

Ingrediente pentru servit

inghetata nuci
Mod de preparare:

Pasul 1:

Fulgii de ciocolata si nucile se amesteca intr-un vas.

1

Pasul 2:

Se topesc ciocolata cu untul la bain-marie, ouale se freaca bine cu zaharul si apoi se toarna peste amestecul de ciocolata racit. Se amesteca si se pune si faina. Se omogenizeaza bine si se toarna apoi intr-o tava de copt cu pereti detasabili.

2

Pasul 3:

Amestecul de nuci si fulgi de ciocolata se presara deasupra aluatului si se coace aproximativ 25 de minute.

3

Pasul 4:

Se lasa apoi sa se raceasca in tava de copt. Se desfac peretii formei de copt si se decupeaza forme cu un pahar din aluatul racit. Se aduc la masa cu inghetata si nuci intregi.

4