Ingredientele ce compun prajitura asta sunt delicioase si ca atare, iar intr-un singur preparat sunt cu atat mai bune!

Ingrediente

150 g ciocolata neagra 100 g unt 100 g zahar pudra 80 g faina 20 g pasta de fistic 50 g fistic maruntit 3 oua 20 ml lichior 20 g unt pentru tava

Ingrediente pentru servit

50 g fistic
Mod de preparare:
  1. Se pune ciocolata la topit la bain-marie, apoi se adauga untul si se amesteca cu telul.
  2. Se adauga apoi galbenusurile unul cate unul, apoi zaharul, faina cernuta, lichiorul, pasta de fistic si fisticul maruntit nu foarte fin.
  3. Se amesteca si apoi se adauga albusurile batute spuma. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina tava de copt, se toarna aluatul si se lasa la cuptor 35 de minute.
  4. Se lasa sa se raceasca si se serveste cu fistic maruntit bine deasupra.

Inghetata de fistic

Torrone – Nuga cu fistic si migdale

Negresa cu crema de ciocolata