Daca vrei un preparat consistent, dar bland cu silueta, incearca pastele cu rosii. Se fac rapid si sunt delicioase!

Ingrediente:

o cutie spaghete subtiri 3 rosii 2 linguri parmezan ras sare 2 linguri ulei de masline busuioc
Mod de preparare:

1. Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform indicatiilor de pe ambalaj.
2. Intre timp, rosiile se cresteaza si se scufunda un minut in apa clocotita.
3. Se decojesc si se taie cuburi foarte mici.
4. Se scurg pastele si se amesteca imediat cu uleiul de masline, rosiile si parmezanul. Se aduc la masa cu busuioc.

Gust si savoare ca-n Italia

  • Parmezanul original este produs exclusiv in provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena, Mantua si Bologna.
  • Parmezanul este galbui, tare si are o textura densa.
  • Parmezanul este autentic daca pe crusta acestuia este o semnatura in forma de stampila cu informatii despre produs.