Papara, omleta zdrente sau ouale zdrentuite sunt unul si acelasi preparat. Iar in combinatia asta de primavara, cu ceapa verde, sunca si mozzarella, iese cel mai cremos mic dejun, ce merge de minune cu rosii proaspete si gustoase.

Ingrediente

4 oua 200 g sunca/pastrama 200 g mozzarella 3 fire ceapa verde 1 ardei o legatura mica marar tocat 1/2 lingura unt sare piper
Mod de preparare:
  1. Taie ceapa, ardeiul si sunca marunt si frige-le in tigaie pentru 2-3 minute.
  2. Bate ouale, adauga mozzarella taiata cubulete, sare si piper. Adauga ouale peste legumele sotate si amesteca constant cu o spatula de lemn, intorcand oul pe toate partile, pana cand branza se topeste, iar oul se rumeneste usor.
  3. Toaca mararul marunt si amesteca-l cu restul ingredientelor. Serveste papara cu rosii proaspete.