Vrei sa incerci un alt fel de reteta de oua umplute? Aceasta varianta e diferita si simpla in acelasi timp si te ajuta sa prepari un aperitiv iubit de toata lumea.

Ingrediente

6 oua 150 g sunca un ardei gras rosu 1/2 legatura marar maioneza de casa dintr-un ou sare piper
Mod de preparare:
  1. Ouale se pun la fiert si se lasa sa fie tari. Apoi, se trec sub apa rece, se decojesc cat sunt calde si se taie in doua, pe lung. Se scoate galbenusul.
  2. Sunca se taie cat mai marunt, la fel ardeiul din care se pastreaza cubulete pentru decor.
  3. Galbenusul se piseaza si se amesteca cu sunca, ardeiul si maioneza. Se adauga marar tocat si se potriveste gustul de sare si piper.
  4. Se lasa amestecul la rece pentru 30 de minute si apoi se umplu albusurile fierte. Se decoreaza cu marar si ardei.

Vezi si alte retete de aperitive