Mini prajiturile aromate sunt ideale in cazul in care organizezi o petrecere. Se prepara usor, sunt pufoase, gustoase si, cu siguranta, vor rasfata invitatii.

Ingrediente:

120 g unt moale 3 oua 110 g zahar 150 g faina 1/2 plic praf de copt 50 g faina de migdale o lingura lichior de migdale 3 piersici bine coapte

Ingrediente pentru servit:

2 piersici zahar pudra
Mod de preparare:

Se curata piersicile de samburi, se taie cuburi mici si se pun la scurs. Se amesteca untul cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul. Separat, se amesteca 120 g faina cu faina de migdale si praful de copt. Restul de 30 g faina se amesteca impreuna cu piersicile taiate cuburi mici si bine scurse de zeama.

Amestecul de faina se adauga peste cel cu oua, se adauga lichiorul de migdale, se omogenizeaza si se pun piersicile. Se toarna compozitia in forme mici de briose si se coc 10 minute la foc mare si 20 de minute la foc mediu. Se servesc ornate cu piersici feliate si zahar pudra. 

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece.