Delicioase si mai ales sanatoase, mini omletele sunt perfecte la micul dejun, mai ales pentru ca se fac foarte usor. Reteta este una economica, si pentru prepararea unei portii sunt necesari doar 1.75 lei.

Ingrediente

6 oua 2 legaturi ceapa verde 25 g cascaval ulei sau unt, pentru tava sare
Mod de preparare:
  1. Ceapa verde, se spala, se curata si se taie rondele cat mai subtiri.
  2. Ouale se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga ceapa.
  3. Se trece cascavalul prin razatoare sau se taie cuburi mici si se adauga in compozitia de omleta.
  4. Tava de briose se unge cu unt sau se stropeste cu putin ulei, se toarna compozitia de omleta si se lasa 15 minute la cuptorul preincalzit.

Sfaturi utile

✽ Adauga cateva fire de patrunjel verde in compozitia omletei, impreuna cu ceapa, sa dea o aroma deosebita.

✽ Inlocuieste cascavalul cu branza telemea, daca vrei sa fie mai sarata omleta. De asemenea, mai poti adauga si salam picant, taiat cubulete.