Reteta mai simpla nici ca exista! In 20 de minute iti ies niste fursecuri cu ciocolata delicioase, ce ti se topesc in gura de fragezi ce sunt!

Ingrediente

2 oua 120 g unt esenta vanilie 150 g zahar 50 g cacao 280 g faina 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare:

1. Bate ouale cu untul topit, esenta de vanilie si zaharul. Separat, combina faina, praful de copt si cacaua. Incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide, pana obtii un aluat nelipicios.

2. Formeaza bile rotunde potrivite, de 2-3 cm diametru, si asaza-le distantat intr-o tava tapetata cu foaie de copt. Preseaza-le usor cu fundul unui pahar, pentru a le aplatiza uniform.

3. Da fursecurile cu ciocolata la cuptor pentru 10-12 minute, la 180 de grade. Cand scoti fursecurile de la cuptor, presara-le cu putin zahar pudra si serveste-le dupa racire.