Nimic nu spune “Sfantul Valentin” asa cum o spun preparatele in forma de inima. Fursecurile in forma de inima se fac foarte usor si ies fragede si delicioase.

Ingrediente

3 oua 170 g unt 420 g faina 150 g zahar 1 lingurita praf de copt esenta de vanilie
Mod de preparare:

1. Amesteca untul topit si lasat sa se raceasca putin cu ouale.
2. Intr-un alt recipient combina faina, zaharul si si praful de copt.
3. Incorporeaza oul in compozitia de faina si adauga esenta de vanilie.
4. Lasa aluatul sa stea pentru 5 minute, imparte-l in 4 si intinde foile pe rand cam de 1 cm grosime, pe blatul de lucru presarat cu faina.
5. Taie fursecurile in forma de inima si coace-le in tava tapetata cu foaie de copt la 12-18 minute, in functie de grosime, sau pana cand devin ferme si aurii pe partea de jos.

Incearca si alte preparate speciale pentru Ziua Indragostitilor