Ai mai incercat vreodata eclere cu avocado? Sunt un aperitiv nu doar delicios, cat si sanatos si plin de antioxidanti!

Ingrediente

100 g unt 150 g faina 200 ml lapte un praf de sare 4 oua

1 avocado 200 g crema de branza 1 lingura zeama lamaie sare piper
Mod de preparare:

1. Topeste untul complet in lapte si lasa-l sa fiarba 1-2 minute, apoi adauga toata faina odata.
2. Amesteca rapid pana la incorporare la foc mic, apoi continua pentru inca un minut, pentru a scoate tot aburul din aluatul de eclere.
3. Bate aluatul de eclere cu mixerul la viteza medie pentru 1-2 minute, apoi incorporeaza ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.
4. Toarna aluatul de eclere intr-un pos si formeaza eclerele pe o tava tapetata cu foaie de copt.
5. Da eclerele la cuptor pentru 35-40 minute, sau pana cand se rumenesc uniform.
6. In rastimp, curata avocado copt de coaja si sambure si zdrobeste-l ca pentru Guacamole. Combina-l cu crema de branza, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
7. Taie eclerele racite pe jumatate si umple-le cu crema de avocado obtinuta. Da eclerele cu avocado la rece pentru cel putin o ora inainte de servire.