Pregatesti o petrecere sau serbezi un moment important? Neaparat trebuie sa incluzi in meniu si niste ciuperci in aluat. Sunt usor de facut si sigur vor fi vedetele culinare ale petrecerii tale.

Ingrediente

300 g ciuperci proaspete un piept de pui 300 g aluat foitaj o ceapa 200 ml supa de pui 2 linguri ulei 2 catei usturoi un galbenus 3 linguri lapte cimbru proaspat sare piper
Mod de preparare:
  1. In ulei, se pune ceapa tocata la calit si, cand incepe sa se inmoaie, se adauga carnea taiata fasii.
  2. Se lasa sa-si schimbe culoarea si apoi se adauga ciupercile, se lasa 5 minute si apoi se toarna supa. Se lasa la fiert 10 minute. Se condimenteaza cu cimbru, sare si piper.
  3. Se repartizeaza amestecul de carne si ciuperci in vase de cuptor individuale.
  4. Se taie capace de foitaj pe masura vasului, se asaza peste vas si se apasa pentru lipire. Se ung cu galbenus amestecat cu lapte si se lasa la cuptor pentru 15 minute.

Vezi ce alte retete de aperitive mai poti pregati