Stim cat de mofturosi pot fi copiii cand le pui in fata preparate din carne, dar gustul lor nu este singurul aspect care ar trebui sa te preocupe. Uite cum ii poti servi chiftelutele ca sa le manance cu pofta.

Ingrediente

200 g carne tocata de curcan o ceapa mica un ou 2 catei usturoi 2 linguri lapte Sare ulei

Ingrediente pentru servit

un morcov ceapa verde boabe de mustar
Mod de preparare:

1. Carnea de curcan se trece prin masina de tocat odata cu ceapa.
2. În tocatura se pune o lingura de lapte si un praf de sare, oul si cateii de usturoi zdrobiti. Se amesteca bine.
3. Daca mai trebuie, se mai pune un pic de lapte pentru ca amestecul sa fie pufos.
4. Se modeleaza soricei care se pun în tava unsa cu ulei. Se fac gauri pentru nas si urechi si se coc 30 de minute. Se decoreaza cu boabe mustar pentru ochisori, rondele de morcov pentru urechiuse si fire de ceapa verde pentru codita.