Le pregatesti in maxim 30 de minute! Chiftelutele astea umplute cu carnati sunt usor de facut, perfecte pentru a fi servite ca o gustare.

Ingrediente

4 carnati 5 cartofi mari 100 g parmezan 2 linguri faina 1 lingura oregano sare
Mod de preparare:
  1. Fierbe cartofii taiati jumatati, impreuna cu 1/2 lingurita sare. Cand furculita intra, insa nu cu usurinta, scoate cartofii, scurge-i si lasa-i sa se raceasca.
  2. Rade cartofii pe razatoarea mare, apoi amesteca-i cu parmezanul, faina si oregano. Taie carnatii din 2 in 2 cm.
  3. Ia cate 2 linguri de cartofi in palma, aplatizeaza compozitia si asaza o bucata de carnat in centru. Adu compozitia peste bucata de carnat si da-i o forma rotunjita sau cilindrica, apoi da chiftelutele la congelator pentru 10 minute.
  4. Prajeste chiftelele cu carnati in baie de ulei pana cand se rumenesc uniform, apoi serveste-le cu sos de usturoi sau marinara.

Crochete de cartofi

Chiftelute de dovleac

Oua scotiene

din aceeasi categorie