Ingrediente pentru crusta

1 lingurita praf de copt 200 g faina 100 g zahar 1 ou 100 g unt vanilie, dupa gust 1 praf sare

Ingrediente pentru crema

1 kg branza de vaci 200 g zahar coaja de la lamaie 100 g faina 4 oua 200 ml smantana 1 lingurita extract de vanilie
Mod de preparare:
  1. Se mixeaza untul cu zaharul, dupa care se adauga oul, vanilia, faina cernuta cu praful de copt si sarea. Se amesteca bine, pana se formeaza 1 aluat omogen.
  2. Se tapeteaza tava cu hartie de copt, dupa care se pune aluatul framantat si se muleaza pe forma tavei de tarta. Se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
  3. Intre timp, se prepara crema: se mixeaza bine toate ingredientele. Se scoate tava de la cuptor, se pune peste aluat crema si se mai da la cuptor inca 10 minute.
  4. Se serveste rece, de la frigider.