Aceasta budinca de dovlecei este foarte sanatoasa, iar branza ii da un gust cu adevarat delicios. Merita incercata si daca tii regim, dar si daca vrei o cina usoara si rapida.

Ingrediente

200 g branza telemea 2 dovlecei o legatura marar 4 oua 2 ciuperci mari champignon Piper 4 linguri faina

iIngrediente pentru uns

un ou 2 linguri smantana o lingurita pasta de tomate
Mod de preparare:

Se rad dovleceii pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.

Se amesteca cu mararul tocat, branza rasa fin, ouale batute, ciupercile tocate, faina si piper, dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se unge cu oul batut, cu pasta de tomate si smantana. Se coace aproximativ 30-40 de minute la foc mic.

Budinca de dovlecei se serveste ca atare sau cu sos de smantana cu usturoi si marar.

Reteta trimisa de Madalina Marin, Ploiesti

din aceeasi categorie