Iti plac la nebunie bomboanele Toffifee, insa ai prefera sa le faci in casa? Atunci pastreaza ambalajele de la cutiile de bomboane pe care le cumperi si gateste cele mai gustoase bomboane de casa cu caramel.

Ingrediente

sos de caramel 200 g ciocolata 1 lingura de unt 150 g alune de padure
Mod de preparare:

1. Prepara sosul de caramel si imediat ce ai terminat, topeste ciocolata la bain marie.
2. Cand ciocolata s-a topit, adauga untul si amesteca pana la omogenizare.
3. Intr-o folie goala de bomboane, toarna cate o lingurita de sos de caramel.
4. Trece alunele de padure prin ciocolata, apoi pune-le in folia de bomboane, peste caramel si da-le la rece pana se intaresc.

Sfat util

✽ Pentru ca bomboanele toffee sa se desprinda mai usor de folie, o poti unge cu unt inainte de a incepe sa gatesti.