Cheesecake din 3 ingrediente

Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. Încearcă-l și vei vedea de ce!  Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule. […]

Caserolă rapidă de pui cu broccoli

O idee perfectă pentru o cină pe gustul întregii familii:  sănătoasă, rapidă și extrem de gustoasă. Să o facem împreună! Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Pregătiți o tavă medie, pe care o ungeți cu ulei sau unt. Spălați broccoli-ul, rupeți-l în buchețele și puneți-l la fiert 10 minute. Între timp, puneți la prajit […]

Cozonac pufos cu nuca

Daca nu ai o reteta preferata de cozonac cu nuca, incearca aceasta varianta, testata si gustata. Ies cam 4-6 cozonaci pufosi, in functie de cat de mari ai tavile.

Bomboane Rafaello de post

6 ingrediente, 200 calorii/porție, 25 de minute acordate preparării. Sună de vis, nu? Dacă ai răspuns DA, haide să facem împreună cele mai gustoase și sănătoase bomboane Rafaello existente! Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. […]

Pizza cu brânză de capră și ceapă caramelizată

Pizza: felul de mâncare care a cunoscut cele mai multe variații, de-a lungul timpului. Noi vă învățăm să faceți astăzi o pizza cum, garantat, nu ați mai întâlnit până acum. A! Și de care o să vă îndrăgostiți garantat! Blatul va fi și el unul neconvențional, dar perfect pentru această variantă de pizza: lipia! Așa […]

Iaurt îngheţat de căpşuni

4 ingrediente și 5 minute! Numai de atât ai nevoie ca să obții una dintre cele mai la modă, revigorante, fine și sănătoase rețete de vară. Cu desertul acesta vei reprezenta o concurență de temut pentru cei care-și câștigă pâinea din asta.  Puneți într-un robot de bucătărie căpșunile înghețate (puteți folosi și proaspete, desigur, când este […]

Burrito mexican – rețeta autentică

Burrito-ul este ruda îndepărtată din Mexic a mult mai cunoscutei pe la noi shaorma. Diferența constă în faptul că legumele din shaorma sunt majoritar crude, pe când cele din burrito sunt semi-preparate înainte. Numele produsului este, de fapt, porecla creatorului său – un bucătar talentat dar cam greu de cap, motiv pentru care i s-a spus […]

Sirop din petale de mac

O încântare pentru ochi, o binecuvântare pentru corp! Macul – despre el este vorba –  înflorește cam la mijlocul lunii mai și până în iunie. Siropul din flori de mac, pe care învățăm să îl facem acum, pe lângă deliciosul gust aromat are și binecunoscute proprietăți antibronșice și antitusive. Cel mai propice moment de culegere este perioada […]

Salată Coleslaw ca la KFC

Atunci când vedeți legumele conținute de salata asta o să spuneți, cu siguranță: “Cine nu a mai văzut varză cu morcov? Să fim serioși!” Eh, de aceea noi vă spunem doar atât: există peste 15 gusturi distincte pe care o salată de varză cu morcov Coleslaw o poate avea. Și secretul este în… sos, desigur! […]

Înghețată rapidă din 2 ingrediente

Dacă sunteți la dietă sau pur și simplu vreți să vă faceți un desert pe cât de sănătos și sărac în calorii, pe atât de gustos, faceți rețeta asta! De unde mai puneți că găsiți, astfel, o întrebuințare bananelor acelea mult prea coapte care zac în cămară! E normal să fiți puțin sceptici la gândul […]