1. Se curăţă carnea de pieliţă, se spală bine şi se bate cu ciocanul de şniţele.

2. Se tapetează o tavă cu făină şi unt şi se întinde carnea bătută, după ce a fost condimentată cu sare şi piper.

3. Chiflele se taie în două şi se înmoaie în lapte.

4. Morcovii se curăţă, se taie şi ei în felii subţiri şi se pun la fiert în apă sărată.

5. În acest timp, se curăţă usturoiul şi se pisează fin, pătrunjelul se spală şi el şi se toacă mărunt.

6. Firele de praz se spală bine şi se pune la fiert.

7. După ce au fiert toate legumele, se scot din apă şi se toacă mărunt.

8. Se pun toate legumele într-un vas şi se ames­tecă cu oul şi cu chiflele înmuiate în lapte. Se amestecă bine, până se formează o pastă.

9. Se întinde această pastă pe toată suprafa-ţa cărnii din tigaie şi se rulează bine. Se împa­chetează într-o folie de aluminiu şi se pune în cuptorul încins.

10. Se lasă aproximativ o oră şi jumătate, după care se scoate, se taie felii şi se ornează cu frunze de rozmarin.