Învaţă să prepari o reţetă delicioasă de gazpacho cu creveţi, urmând secretele bucătarilor din Spania.

Mod de preparare:

Combină toate ingredientele, în afară de creveţi, într-un blender sau robot de bucătărie şi amestecă la viteză mare, câteva zeci de secunde, până obţii o pastă groasă.

Gustă şi asezonează cu sare şi piper, dacă este nevoie. Dă la rece cât timp prepari creveţii.

Încinge două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, la foc mediu. Adaugă creveţii şi sotează, până ce devin roz şi se strâng, circa 4 minute.

Sărează şi piperează şi dă deoparte, de pe foc.

Ia supa gazpacho cu un polonic şi toarnă în castroane transparente. Pune deasupra 3-4 creveţi sotaţi şi serveşte cu o frunză de busuioc.

din aceeasi categorie