Vara, se stie, trebuie sa mancam preparate mai usoare. Asa ca shaorma cu de toate, cea de toate zilele, se transforma pe perioada verii in salata “cu de toate”. Bineinteles, ingredientele pe care eu le-am pus in salata sunt orientative.

Daca de exemplu nu iti plac maslinele, nimic nu te opreste sa le omiti. La fel si daca tie iti place un ingredient si l-ai vrea in salata, iar eu nu m-am gandit la el.

Oricum ar fi, cu salata asta sigur te vei satura!

Ingrediente

4 rosii 100 g branza telemea 100 g cascaval 1 castravete cornichon 2 felii piept pui 2 felii sunca 4 linguri masline feliate/fara samburi 1 ceapa medie 1 avocado o conserva mica porumb fiert 1 ardei gras 1/2 salata verde 1/2 legatura patrunjel sare piper
Mod de preparare:
  1. Frige pieptul de pui la tigaie sau la gratar, lasa-l sa se raceasca si taie-l feliute.
  2. Curata si taie rosiile, castravetele, avocado, ardeiul gras feliute, branza si sunca cubulete, apoi toaca ceapa, patrunjelul si salata verde.
  3. Combina toate ingredientele, sareaza si pipereaza dupa gust, apoi asezoneaza-le cu unul din cele 6 dressinguri de aici.

S-ar putea sa-ti placa si: