Iti plac deserturile pline de cocos si invelite in ciocolata? Atunci sigur trebuie sa incerci si reteta de bomboane Bounty de casa. Le vei adora!

Ingrediente

lapte condensat 150 g nuca de cocos 3-4 linguri zahar (dupa gust) 150 g ciocolata neagra
Mod de preparare:

1. Pune nuca de cocos intr-un recipient, adauga zahar dupa gust si toarna treptat lapte condensat peste, pana obtii o pasta groasa. Da-o la frigider pentru 10 minute.
2. Dupa cele 10 minute, scoate compozitia si formeaza bilute de ~2 cm diametrul. Da-le la frigider din nou si topeste ciocolata in rastimp.
3. Da fiecare bomboana prin ciocolata topita si asaza-le pe o tava tapetata cu folie de aluminiu, apoi da bomboanele Bounty la congelator pentru 15 minute si ulterior la frigider pana la servire.

Bine de stiut!
Nu este mentionata cantitatea de lapte condensat deoarece, in functie de producator, difera si densitatea acestuia. Prin urmare este important sa adaugi lapte condensat treptat, pana obtii consistenta mentionata in instructiunile de preparare.

Vezi cum prepari lapte condensat acasa

Incearca si alte retete cu cocos

Vezi cum desfaci o nuca de cocos