Salata proaspata poate fi mancata ca atare, sau poate fi alaturata unui preparat din carne slaba, combinatia fiind una minunata, mai ales daca esti la dieta.

un kg cartofi noi o legatura ceapa verde o legatura marar 200 g frunze rucola un pahar iaurt de baut sare piper
Mod de preparare:
  1. Cartofii curatati se pun la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Se taie ceapa marunt, la fel si mararul si rucola se spala si se scurge bine.
  3. Cartofii se scurg de apa si se acopera imediat cu iaurt.
  4. Se adauga restul ingredientelor, se potriveste gustul de sare si piper si se serveste ca atare sau ca garnitura la friptura.

Sfaturi utile

✽ Cu foarte putine calorii si un gust intens, rucola este o planta foarte indicata la dieta.

✽ Rucola se foloseste cu succes alaturi de paste, peste si salate cu carne de pui.

✽ Este o planta anuala, ceea ce inseamna ca supravietuieste doar un sezon, apoi trebuie cultivata din nou.

din aceeasi categorie