Rulada pufoasa cu cirese confiate arata incredibil si este delicioasa. Blatul pufos si aroma cireselor fac din acest preparat un desert fin si savuros. Rulada poate fi pregatita si folosind cirese proaspete.

Ingrediente pentru blat:

100 g faina 150 g zahar 4 oua 20 g cacao 15 g unt topit

Ingrediente pentru umplutura:

400 ml frisca lichida 25 g zahar 100 g cirese confiate

Ingrediente pentru servit:

50 g cacao
Mod de preparare:

Pentru blat, se amesteca zaharul cu ouale, pana cand se obtine o crema spumoasa in care se adauga faina si cacaua amestecate in prealabil si cernute.

Se omogenizeaza bine, se pune untul topit, dar nu fierbinte, se amesteca si aluatul se toarna in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. Se coace 10 minute si se scoate pe un prosop umezit. Se ruleaza si se lasa sa se raceasca asa.

Pentru umplutura, frisca foarte rece se mixeaza si, cand incepe sa se formeze spuma, se adauga zaharul mixand in continuare.

Se desface rulada, se intinde frisca peste care se asaza ciresele confiate fara samburi, se ruleaza din nou si se da la rece pentru 6 ore. La servire, se presara in abundenta cu cacao.

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece.