Pui cu ananas la tigaie

Usor

Cea mai gustoasa combinatie a verii, inspirata din renumita reteta de pizza Hawaiiana, aceasta este: pui cu ananas, pregatite la tigaie. Puiul iese crocant, iar asocierea cu sos dulce iti va incanta simturile!

Ingrediente

2 bucati piept de pui 3 catei de usturoi 1 ceapa 1 ardei gras o conserva de 400 g ananas 1 ou sare piper

Ingrediente pentru sos

2 linguri amidon 2 linguri sos de soia sucul din conserva de ananas
Mod de preparare:
  1. Combina sosul de soia cu sucul de ananas si amidonul, apoi lasa-le deoparte.
  2. Taie pieptul de pui cubulete si comina bucatelele de pui cu oul batut.
  3. Trece bucatelele de carne prin faina, apoi prajeste-le in ulei incins, pana se rumenesc, apoi scoate-le pe servete de hartie.
  4. Soteaza toate legumele (si ananasul) taiate mare intr-o alta tigaie, in 2 linguri de ulei. Dupa 4-5 minute de intors legumele, adauga puiul si toarna sosul de ananas.
  5. Continua sa amesteci pana ce sosul se ingroasa, apoi serveste puiul cu ananas presarat cu ceapa verde.

S-ar putea sa-ti placa si: