Le pregatesti in maxim 10 minute si in scurt timp obtii o masa sanatoasa si usoara! Caserola asta e perfecta pentru vara!

Ingrediente

250 g branza feta 100 g masline kalamata 500 g rosii 2 ardei o ceapa rosie 3 oua o mana frunze de busuioc 1 lingura ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
  1. Curata si taie ceapa solzisori si rosiile felii, apoi scoate samburii maslinelor.
  2. Amesteca rosiile cu ardeii, branza cat mai faramitata, cu maslinele si uleiul de masline, sare si piper (dupa gust). Asaza compozitia intr-o tava si creaza 3 adancituri.
  3. Sparge ouale si asaza-le in cele 3 locuri pastrate, apoi raspandeste ceapa rosie peste intreaga compozitie si da tava la cuptor pentru 20-25 de minute, sau pana cand ouale sunt facute dupa gust.
  4. Serveste caserola de legume meditaraneene garnisita cu frunze de busuioc, cu o salata proaspata alaturi.

Incearca si:

Salata mediteraneana

Sos Tzatziki

Pui cu lamaie

 

din aceeasi categorie