In zilele cand esti stramtorat din punct de vedere financiar si nu iti permiti sa cheltui foarte mult pe mancare, o portie de carnati cu linte poate fi solutia potrivita, deoarece costa doar 3 lei/portie sa o prepari.

Ingrediente

2 carnati trandafir 250 g linte o conserva mica rosii in bulion 2 catei usturoi o ceapa 2 linguri ulei o foaie dafin sare piper
Mod de preparare:
  1. Lintea se pune cu apa rece la foc, se lasa sa dea un clocot si apoi se scurge intr-o strecuratoare. Apoi, se pune din nou la fiert cu un litru de apa. Se lasa 20 de minute.
  2. Intre timp, in ulei se pun la calit ceapa si usturoiul feliat, se adauga carnatii feliati si se lasa sa-si schimbe culoarea. Se adauga faina si rosiile taiate cuburi.
  3. Dupa 5 minute se adauga 4 polonice mici de apa in care fierbe lintea, se adauga si lintea, foaia de dafin, se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert 20 de minute.
din aceeasi categorie