Caserolă rapidă de pui cu broccoli

O idee perfectă pentru o cină pe gustul întregii familii:  sănătoasă, rapidă și extrem de gustoasă. Să o facem împreună! Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Pregătiți o tavă medie, pe care o ungeți cu ulei sau unt. Spălați broccoli-ul, rupeți-l în buchețele și puneți-l la fiert 10 minute. Între timp, puneți la prajit […]

Nuggets de pui

O rețetă ușoară, ieftină, rapidă, care va fi garantat pe gustul întregii familii. Iată cât de puține ingrediente îți trebuie ca să faci niște nuggets de pui infinit mai bune decât cele de la fast food sau semipreparate. Tăiați pieptul de pui în bucățele pătrățoase sau rotunde. Presărați sare și piper peste ele. Bateți oul într-un bol […]

Caserolă de Cordon Bleu

O alternativă minunată, pe gustul tuturor și extrem de ușoară a clasicului cordon bleu. Învață să prepari Cordon Bleu de pui la caserolă. Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeți cu unt o tavă care nu lipește. Pe fundul ei întindeți fâșiile de pui (dacă folosiți carne de pui rotisat e cel mai bine și mai rapid). Rupeți […]

Pui prăjit ca la KFC

Secretul puiul prăjit de la KFC nu a fost niciodată complet dezvăluit. Cu toate acestea, avem o rețetă care se apropie foarte mult de cea originală. Și este mult mai sănătoasă datorită absenței monoglutamatului de sodiu – cel mai otrăvitor aditiv care poate exista în mâncare – pe care aceștia îl folosesc și, desigur, a […]

Pui la ceaun

Învățați cum să faceți o rețetă clasică, sățioasă , rapidă, cu un gust aparte și pe placul întregii familii: pui la ceaun cu usturoi și sos de bere. E la fel de gustoasă și dacă, în loc de aer liber, o faceți pe aragazul propriu! Spălați puiul, tăiați-l în bucățele medii și tamponați-l ușor să […]

Pui Shanghai

Puiul Shanghai este una dintre cele mai populare rețete tip fast food din România. Învață cât de simplu și rapid e să prepari în propria-ți bucătărie această rețetă originară din China. Spală pieptul de pui și taie-l în fâșii lungi. Într-un vas mediu adaugă sosul de soia, ouăle, muștarul, amidonul, făina, sare  și amestecă-le până se […]

Supa săracului

Supa săracului este delicioasă, săracă în calorii și foarte ieftină.  În plus, se face rapid și este bogată în nutrienți. Vezi de ce ai nevoie, pentru a o prepara. Pune carnea la fiert, iar când dă în clocot, pune și legumele. Lasă totul la fiert pentru aproximativ o oră, la foc mic. Adaugă sare și […]

Pui cu glazură de muştar şi miere

Învaţă să prepari nişte pulpe de pui cu o glazură deosebită, crocantă şi aromată, din miere şi muştar franţuzesc. Vezi reţeta simplă cu care vei vrăji toţi invitaţii, mai ales dacă serveşti alături de orez sau legume. Mod de preparare: Încinge cuptorul la 180 de grade, foc mediu. Amestecă într-un castron mic sosul de soia, […]

Pui pe sticlă după rețeta lui Jamie Oliver

Rețeta de pui pe sticlă propusă de Jamie Oliver este ideală pentru mesele în familie. Se face foarte ușor și iese un pui delicios, bine condimentat și ușor dulceag.  1. Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade. Se scoate puiul din frigider și se lasă la temperatura camerei. 2. Condimentele se pun într-un mojar cu […]

Ciorbă de potroace

Cea mai bună ciorbă de potroace după o reţetă simplă, pe care o poate face oricine. 1. Se curăţă şi se pârleşte carnea, se spală şi se pune la fiert în circa 3 litri de apă rece cu sare. Se ia spuma ori de câte ori apare. 2. Între timp, legumele se curăţă şi se […]