Iata o reteta de salata rapida, cu iz oriental pe care o poti servi la cina sau la pranz. Salata de cuscus satioasa, sanatoasa si o poti servi cu pofta in post.

Ingrediente

300 g cuscus o conserva mica naut fiert 2 ardei grasi de culori diferite 2 linguri seminte de floarea-soarelui 2 linguri stafide aurii 2-3 frunze salata sucul unei jumatati de lamaie 1-2 linguri ulei sare
Mod de preparare:
  1. Se fierbe apa si se toarna peste cuscus conform indicatiilor de pe pachet. Se acopera si se lasa sa se umfle.
  2. Nautul se trece sub un jet de apa rece, se scurge bine si se pune intr-un bol tapetat cu foi de salata. Se taie ardeii fasii si se adauga, apoi se presara semintele si stafidele.
  3. Se desface cuscusul cu furculita si apoi se adauga peste restul ingredientelor, se presara sare, se toarna sucul de lamaie si uleiul, se amesteca si se serveste.

Vezi si alte retete de cuscus

Incearca si alte retete de salata

din aceeasi categorie