Coroana de miel cu orez este o reteta deosebita, care iti va aduce multe laude din partea invitatilor.

Ingrediente:

o bucata coaste de miel 2 linguri ulei un pahar vin rosu

Ingrediente pentru umplutura:

2 linguri unt 125 g orez o ceapa 3 catei de usturoi 500 ml supa de pui 225 carne tocata de miel un praf curry sare piper
Mod de preparare:

1. Se pune untul la topit si se calesc ceapa tocata, usturoiul taiat feliute si carnea tocata. Se adauga orezul, supa, sare, piper si curry si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se lasa sa se raceasca in totalitate.
2. Coastele se curata putin, cat sa ramana un pic de os la vedere, si apoi se prind cu ata de bucatarie pentru a obtine coroana. Se ung pe dinafara cu ulei, se ataza in tava si se umplu cu orezul preparat. Se toarna un pahar de apa si un pahar cu vin in tava si se lasa la cuptor 45 de minute.