Rulouri de lasagna

50 minute
8 portii
Mediu

Cand nu stii ce sa mai pregatesti si te-ai saturat de mesele grele, pline de carne, incearca un preparat usor si rapid: Rulouri de lasagna

Ingrediente

rulouri de lasagna sos marinara

Ingrediente pentru umplutura

450 g branza de vaci 50 g parmezan 50 g mozzarella 2 catei usturoi 200 g spanac oparit si stors 1 ou 1/2 legatura patrunjel sare piper
Mod de preparare:
  1. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura si unge rulourile de lasagna in strat subtire pe toata suprafata.
  2. Intr-o tava de sticla termorezistenta pune un strat de sos marinara, apoi aseaza rulourile infasurate, la distanta mica unul de celalalt.
  3. Toarna inca un strat de sos marinara si presara putina mozzarela pe deasupra fiecaruia, apoi da tava acoperita cu folie la cuptorul incins pentru 30 de minute.
  4. Dupa ce timpul s-a scurs, scoate preparatul, indeparteaza folia si mai baga tava in cuptor pentru alte 5 minute.

Vezi si alte retete cu spanac