Fulgi de ovaz cu capsune si unt de arahide

15 minute
Usor

Capsunele sunt delicioase nu numai la desert, ci si la micul dejun. Iar pentru a nu le servi ca atare, deoarece sunt acide, savureaza-le in combinatia asta irezistibila: fulgi de ovaz cu capsune si unt de arahide, un preparat complex si sanatos, numai bun sa-ti incepi ziua cu el.

In plus, aceasta reteta e numai buna pentru bebelusi, odata ce au trecut de varsta diversificarii.

Vezi de ce e bine sa mananci fulgi de ovaz cat mai des

Ingrediente

50 g fulgi de ovaz 150 g iaurt grecesc 100 ml lapte o lingura seminte chia 2 linguri capsune 1 lingurite unt de arahide 1 lingurita miere
Mod de preparare:
  1. Intr-un recipient ce poate fi ermetizat (caserola sau un borcan), combina fulgii de ovaz cu iaurtul si laptele, semintele chia, untul de arahide si mierea. Amesteca bine, deoarece untul de arahide si mierea sunt lipicioase.
  2. Da borcanul/caserola la frigider peste noapte, iar dimineata serveste micul dejun sanatos cu capsune proaspete taiate deasupra.

S-ar putea sa-ti placa si:

Terci de ovaz cu banane si cacao

Gris cu lapte

Fulgi de ovaz cu capsune si unt de arahide