Desert cu cremă de mascarpone, cantuccini, ciocolată și zmeură

Usor
Desert cu cremă de mascarpone, cantuccini, ciocolată și zmeură

Desert cu cremă de mascarpone, cantuccini, ciocolată și zmeură

Desert cu cremă de mascarpone, cantuccini, ciocolată și zmeură. E delicios și extrem de răcoritor.

 

 

 

 

100 g ciocolată neagră 3 linguri de migdale pisate 100 g cantuccini 250 g mascarpone 500 g cremă de brânză quark 2 linguri de zahăr 2 pachețele de zahăr vanilat 150 ml de frișcă 250 g zmeură
Mod de preparare:
  1. Sfărâmati biscuiții și ciocolata într-un vas. De asemenea, mărunțiți și alunele, dacă nu le-ați luat deja măcinate.
  2. Se amestecă mascarpone cu crema de brânză cu zahărul și zahărul vanilat până se omogenizează. Jumătate din cantitatea de biscuiți și ciocolată puneți-o în compoziție și amestecați, iar jumătate opriți-o pentru decorare. Turnați și o parte din zmeură, dar nu amestecați prea mult, pentru că altfel compoziția se va face toată roz.
  3. Bateți frișca și puneți-o pe fundul unui castron sau în cupe de înghețată. Răsturnați peste compoziția de brânză, iar peste presărați zmeură, ciocolata și biscuiții rămași și migdalele mărunțite. Se lasă la rece cel puțin o oră.