Clatite umplute cu dovlecei

30 minute
4 portii
Usor

Dimineata, seara sau cand ai musafiri si nu stii ce gustare rapida sa pregatesti, incearca clatitele umplute cu dovlecei. Sunt delicioase.

Ingrediente

10 clatite gata preparate un dovlecel 200 g sunca 250 g crema de branza 100 g unt sare
Mod de preparare:
  1. Dovlecelul se curata, se razuie, se presara cu sare si se lasa 15 minute intr-o strecuratoare, la scurs.
  2. Apoi, se pun in tigaie cu 50 g unt topit si se calesc 10 minute.
  3. Intre timp, sunca taiata cubulete se amesteca usor cu crema de branza si apoi se pune dovlecelul.
  4. Se asaza 2 linguri de amestec pe o clatita, se intinde, se ruleaza si se pun toate intr-o tava. Se repartizeaza pe fiecare restul de unt si se lasa la cuptor 10 minute.