Caserola de paste cu pui Alfredo

50 minute
4 portii
Mediu

Perfecte pentru o cina in familie sau pentru a fi luate la birou. Cu ingredientele potrivite, putina indemanare si poate putin ajutor in bucatarie, obtii o caserola de paste cu pui Alfredo in mai putin de 50 de minute.

Daca nu stii deja reteta, iata cum poti prepara sosul Alfredo, in maxim 10 minute.

Ingrediente

350 g paste 2 bucati piept de pui 150 g mozzarella sos alfredo
Mod de preparare:
  1. Preincalzeste cuptorul, fierbe pastele al dente cu putina sare, strecoara-le si frige pieptul de pui pe gratar.
  2. Taie pieptul cubulete, apoi pune-l impreuna cu pastele si sosul alfredo inapoi in cratita in care au fiert pastele, amestecand.
  3. Pune jumatate din pastele din cratita intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, aseaza deasupra lor un strat de mozzarella (jumatate din cantitate) si pune restul de paste deasupra, apoi pune restul de mozzarella ramasa peste.
  4. Da tava la cuptor pentru 20-25 de minute, pana cand branza devine usor aurie.

Vezi si alte retete de paste