Bomboane de ciocolata alba cu Nutella

30 minute
6 portii
Mediu

Iti plac bomboanele de ciocolata alba? Atunci sigur ai observat ca in cutiile de bomboane pe care le gasesti in comert, cele din ciocolata alba sunt o raritate. Cu reteta asta, ai cate bomboane invelite in ciocolata alba vrei tu, iar pentru preparare nu ai nevoie decat de 2 ingrediente.

Ingrediente

200 g ciocolata alba 100-150 g nutella
Mod de preparare:

1. Topeste ciocolata alba la microunde sau bain marie. Toarna ciocolata usor racita in 2 tavi de gheata din silicon. Cand te-ai asigurat ca ai tapetat interiorul formelor complet, intoarce formele intr-o tava si scutura excesul de ciocolata.
2. Da tavile la congelator pentru 10-15 minute sau pana cand ciocolata s-a intarit. In rastimp, aduna ciocolata din tava si tine-o la cald, pentru a preveni intarirea completa.
3. Scoate formele din congelator si, folosind un pos de ornat sau o punga cu un colt taiat, umple formele pentru gheata cu Nutella sau alta crema de ciocolata putin incalzita, pentru a fi maleabila. Da formele la congelator pentru alte 5-10 minute.
4. Topeste din nou ciocolata alba ramasa si pune-o in forme, niveland cu un cutit sau o spatula, incat sa finisezi bomboanele. Da formele la frigider pentru 30-60 de minute, apoi scoate-le din tavite si serveste-le.

Incearca si alte retete de bomboane de casa