Banana Bread cu fulgi de ciocolată

60 minute
10 portii
Usor

Mie nu-mi plac deserturile complicate, însă banana bread cu ciocolată practic se face singur. Zdrobești bananele, amesteci ingredientele, le pui în tavă și ai pus-o repede la cupor. Nu-ți ia mai mult de 10 minute să o pregătești, iar gustul e de vis.

3 banane coapte 75 g de unt topit 100 g de zahăr 1 ou, bătut bine 1 linguriță de aroma de vanilie 1 linguriță de praf de copt Un praf de sare 185 g de făină 85 g de bucățele de ciocolată
Mod de preparare:
  1. Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Unge o formă de chec cu unt şi tapeteaz-o cu făină.
  2. Într-un castron se pun cele trei banana și se zdrobesc cu o furculiță și se amestecă bine. Se adaugă untul topit și se amestecă până se omogenizează. Se adaugă zahărul, oul bătut bine, aroma de vanilie, praful de copt, sarea, făină și se amestecă bine.
  3. Se adaugă și bucățelele de ciocolată și se amestecă bine de jos în sus. Se toarnă compoziția în tava tapetată și deasupra se pun din plin bucățele de ciocolată.
  4. Se lasă la cuptor 50-60 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
  5. După ce se scoată la cuptor, se lasă la răcit, iar apoi se servește