Gogosi cu gem

Pufoase, umplute cu gem si aromate, asa cum le facea bunica. Gogoşi cu gem, o reteta iefina, ce costa aproximativ 3.5 lei/portie.|

Sufleu de mere

Un desert simplu si rafinat in acelasi timp, pe care te ajutam sa-l obtii cu o reteta explicata pas cu pas. Invata si tu sa pregatesti sufleu de mere.

Pachetele de carne

Cu putina indemanare si cu o reteta pas cu pas sigur reusesti sa faci niste pachetele de carne delicioase, pentru care sa iti fie admirate abilitatile culinare.

Macaroane cu branza cremoase

Pentru o cina rapida sau un pranz pentru care nu ai mult timp la dispozitie, macaroanele cu branza cremoase sunt salvarea perfecta. Cu sau fara legume, sunt satioase si sigur iti vor potoli foamea.

Orez cu lapte

Aceasta reteta de orez cu lapte este una aparte, caracteristica bucatariei italiene. Orezul cu lapte se serveste cu fructe uscate, care pot fi, dupa preferinte: smochine, curmale, stafide sau cirese maraschino.

Andive “carnivore”

Reteta de andive carnivore se face usor, este inedita si va poate surprinde invitatii la o ocazie speciala, precum masa de Paste.

Kulurakia crocanti

Kulurakia este un desert traditional grecesc, aromat si pufos, ce se serveste in prima zi de Paste.

Pui cu nuca

Puiul cu nuca este un preparat inedit, cu specific bulgaresc. Combinatia bizara de carne si nuci are ca rezultat un preparat sanatos si gustos.

Kulibiac

Kulibiacul este un preparat satios cu specific rusesc, ce combina foietajul cu somonul si cu spanac. Rezultatul este unul fraged si sanatos, perfect pentru o gustare intre mese sau ca aperitiv.

Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris nu doar un preparat pe care sa il pui pe masa de Paste, ci te poti bucura de ea tot sezonul, cat gasesti macris tanar. Pe langa faptul ca are un gust bun, macrisul este si foarte sanatos.

20 din 43«...10...192021...3040...»