Piure de dovleac

E si pacat ca, in miezul toamnei, sa nu profiti la maxim de principalul fruct al sezonului: dovleacul. Uite cum il poti transforma rapid in piure de dovleac, un semipreparat foarte versatil, sanatos si perfect pentru a-l servi bebelusilor, sau numai bun de folosit ca umplutura in placinte sau prajituri cu dovleac.

Briose cu ciuperci si bacon

Le prepari repede si le servesti in orice situatie: fie un pranz pe repede inainte, fie o gustare intre mese, cateva briose cu ciuperci si bacon sigur te vor satura.

Prajitura cu branza si struguri

Cand ai pofta de ceva dulce si usor, fa o prajitura cu branza si struguri. In 15 minute o prepari, iar in 35 de minute o scoti din cuptor!

Saleuri cu chimen si cascaval

Fragede, aromate si foarte gustoase, mancate proaspete sau chiar calde, sunt delicioase. Prepara o gustare sarata traditionala: saleuri cu chimen si cascaval.

Tocana de legume pentru iarna

Ai crede ca e zacusca, dar nu e. Reteta asta este pentru o tocana de legume de pus la pastrare pentru iarna. Cand vine frigul si tii post, atunci e momentul perfect sa deschizi un borcan si sa o intinzi pe paine. E atat de simplu!

Mere coapte cu nuci si scortisoara

Alaturi de placinta cu dovleac, merele coapte cu nuci si scortisoara sunt un desert emblematic toamna. Cu reteta asta iti ies aromate si cu o umplutura crocanta, cu putine ingrediente.

Guacamole

Vestitul sos mexican e atat de gustos, ca sigur te vei indragosti de el. Prepara Guacamole de casa din doar cateva ingrediente, in 10 minute.

Fursecuri daneze cu vanilie

Delicioasele fusecuri daneze cu vanilie pot fi facute foarte usor la tine acasa. Desigur, reteta nu este cea originala, caci aceea este secreta, insa nu vei putea sa faci diferenta intre aceste fursecuri daneze si cele pe care le poti cumpara din comert, cele autentice.

Brie umpluta cu nuci si stafide in foitaj

  Unul din cele mai delicioase branzeturi frantuzesti se transforma intr-un aperitiv  ce iti provoaca pofta numai daca il vezi in poza. Prepara usor o brie umpluta cu nuci si stafide, in foitaj. Se serveste aburinda, pe paine prajita proaspat.

Strudel cu mere

Putine lucruri sunt la fel de gustoase precum un strudel cu mere proaspat facut in casa. Si unde mai pui ca iti aromezi intreaga bucatarie cand il prepari. Ai crede ca de la asa miros, nici nu vei mai avea pofta sa il mananci, dar nici gand!

1 din 62123...1020...»