Mâncărică de  castraveţi muraţi şi cartofi

Mâncărică de  castraveţi muraţi şi cartofi este perfectă pentru cei care vor să țină post sau pentru vegetarieni. Este delicioasă, se face ușor și nici nu este costisitoare.      

Ciorbă de fasole verde cu pui

Eu ador ciorbele de orice fel. Sunt sănătoase și foarte sațioase.Vă propunem  o rețetă diferită de ciorbă, dar care, cu siguranță, vă va cuceri imediat. Rețeta de ciorbă de fasole verde cu pui se face extrem de simplu.        

Ciorba rădăuțeană

Ciorba rădăuțeană poate fi confundată la prima vedere cu ciorba de burtă, având un aspect asemănător,  însă este mult mai ușor de pregătit și extrem de gustoasă.      

Sarmale în foi de varză după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, așa că nu e de mirare că toată lumea vrea să-i afle rețetele cu care își răsfață prietenii și familia. Încercați anul acesta rețeta de sarmale a lui Cătălin Scărlătescu. Iată trucul pe care îl folosește Scărlătescu pentru ca sarmalele lui  să aibă o aromă […]

Ciorbă de murături

Ați mâncat vreodată ciorbă de murături? Poate sună ciudat, dar e delicoasă și este și un bun remediu pentru mahmureală, în caz că aveți invitați care exagerează cu băutura de sărbători. Se prepare în doar 15 minute, iar în maxim o oră o poți pune în farfurii.

Paste Alfredo cu pui si cârnați

Dacă și tu adori pastele, te vei îndrăgosti de această rețetă. O combinație de carne de pui și cânați amestecate cu paste cremoase, rezultatul e o minunăție și se face în mai puțin de 15 minute.

Cannelloni cu carne de pui

Cannelloni cu carne de pui.      

Paste cu brânză topită și roșii cherry

Paste cu brânză topită și roșii cherry este cea mai rapidă rețetă de paste, iar gustul este fabulos.    

Rețetă de ciolan de porc pe varză

Ciolan de porc pe varză, o rețetă tradițional românească, dar este atât de gustoasă că nimeni nu-i poate rezista. 

Briam, ghiveci grecesc de legumă după rețeta lui Jamie Oliver

Acest ghiveci grecesc de legume, briam, se consumă pe insula elenă cu feta la grătar, însă merge foarte bine și lângă o friptură.