Indiferent daca starea ta de sanatate este una excelenta sau ai suferi de unele afectiuni, consumul regulat de ceaiuri ar trebui sa iti intre in reflex. Multe dintre ele pot fi consumate daca suferi de afectiuni specifice, dar si daca vrei sa previi unele probleme de sanatate, si per total sa iti mentii corpul in forma maxima. Iata care sunt 9 dintre ceaiurile pe care le poti cumpara la pret redus de Black Friday, pentru ce sunt ele indicate si vezi care dintre ele ti se potriveste.

1. Ceaiul din fructe de Ienupar este recomandat in afectiunile renale, precum cistite si uretrite, litiaza urinara, dar si pentru balonare, guta sau bronsite. Profita de pretul redus si cumpara-l cu 2.55 lei, fata de 3.40 lei, pretul intreg.

2. Ceaiul antistres, rezultat dintr-un amestec de plante, este excelent in ameliorarea stresului, a starilor de oboseala, a insomniilor, dar si a tulburarilor cardiace. Beneficiaza de toate aceste efecte calmante la pret redus, de Black Friday.

3. Ceaiul de verbina are efecte similare cu cele ale ceaiului antistres, ajutand insa si in cazurile de raceala, deoarece are efect antifebril. Il gasesti la pretul de 2.01 lei, de Black Friday.

4. Daca pana acum ai crezut ca e util doar in ciorba, afla ca leusteanul poate fi consumat si ca ceai. Acesta are numeroase beneficii, putand combate steatoza hepatica (ficat gras), regleaza ciclul menstrual si amelioreaza dismenoreea. Cumpara ceaiul de leustean la pret redus, 2.30 lei.

5. Ceaiul obtinut din semintele de mustar alb iti vine in ajutor daca ai probleme digestive, deoarece acesta regleaza tranzitul, stimuland secretiile gastrice. Profita de oferta si cumpara-l la pretul de 1.71 lei, pret valabil doar de Black Friday.

6. Fiind bogat in cofeina, ceaiul negru cu scortisoara este perfect pentru inlocuirea cafelei zilnice si este indicat a se consuma in prima parte a zilei. Iti va asigura simultan o doza de sanatate, alaturi de cea de energie, pentru doar 2.37 lei.

7. Ceaiul obtinut din radacina de brusture are proprietati similare cu cel obtinut din fructele de ienupar si, in plus, poate ameliora problemele dermatologice, precum acneea, seboreea sau dermatitele. Cumpara-l de aici la pret redus, de Black Friday.

8. Ceaiul de maghiran este indicat pentru cresterea poftei de mancare, dar si pentru insomnii sau depresii, daca este administrat in doze mai concentrate. In plus, ceaiul de maghiran este benefic celor cu probleme de circulatie, caci mareste temperatura corpului. Il gasesti aici, la pret de Black Friday.

9. Daca suferi de anemie, ceaiul antianemic iti poate fi de un real ajutor. Combinatia de plante ajuta la refacerea globulelor rosii si poate fi administrat ca si tratament adjuvant in toate tipurile de anemie. Cumpara ceaiul antianemic la pretul de 1.71 lei, redus de Black Friday.