Trifle este un delicat desert englezesc servit in special la masele festive. Daca doresti sa rasfeti pe cineva cu siguranta trebuie sa pregatesti acest incredibil desert.

Ingrediente:

200 g biscuiti sfaramiciosi 30 g unt 100 ml frisca lichida 150 g branza de vaci sau crema de branza 40 g zahar pudra 2 linguri lichior 250 g zmeura

Ingrediente pentru servit:

frisca zmeura
Mod de preparare:

Biscuitii se faramiteaza si se amesteca bine cu untul topit. Frisca foarte rece se bate, se adauga 40 g zahar si apoi se amesteca cu branza si lichiorul. Se amesteca pentru a obtine o compozitie omogena.

Zmeura se zdrobeste cu furculita intr-o farfurie si in patru pahare se pune cate un strat de biscuiti cu unt.

Apoi, se pune o cantitate mica de zmeura, se toarna amestecul de branza, un al doilea strat de biscuiti si restul de zmeura. Se garniseste fiecare pahar cu frisca. Se dau paharele doua ore la rece si se servesc cu zmeura proaspatata.

Mod de pastrare:

Se pastreaza la rece.