Invata sa prepari o supa aromata de vita cu ghimbir, scortisoara si coriandru ca in Marocul indepartat.

Ingrediente

400 g carne de vita o telina mijlocie + frunze o lingurita curcuma o lingurita piper o lingurita scortisoara 1/4 lingurita ghimbir ras 2 linguri unt sucul de la 1/2 lamaie o legatura patrunjel cateva fire coriandru 4 rosii mari o ceasca linte inmuiata de cu o seara inainte 2 oua o ceasca naut inmuiat cu o seara inainte 2 cepe
Mod de preparare:

Carnea taiata cubulete, ghimbirul, curcuma, scortisoara, piperul, untul, telina si ceapa maruntite fin se inabusa timp de 5 minute, apoi se adauga rosiile curatate si taiate cubulete.

Se pun lintea si nautul si se toarna doi litri de apa. Se acopera oala si se lasa aproximativ 2 ore la foc, adaugand apa din cand in cand.

Cand carnea s-a patruns bine, se adauga frunzele de telina, coriandrul si patrunjelul tocate, si se mai lasa pe foc sa dea un clocot.

Supa se sareaza, apoi se stinge focul si lasa sa se linisteasca un pic, se adauga ouale batute cu zeama de lamaie, amestecand continuu, pana cand se ingroasa supa.