Un desert simplu si rafinat in acelasi timp, pe care te ajutam sa-l obtii cu o reteta explicata pas cu pas. Invata si tu sa pregatesti sufleu de mere.

Ingrediente

5 mere 200 g biscuiti sfaramiciosi 3 oua 100 g zahar pudra

Ingrediente pentru decor

4 cupe inghetata de vanilie
Mod de preparare:

Pasul 1:

Merele se curata de coaja si de casuta cu seminte, se taie felii si se pun la cuptor pentru 25 de minute. Apoi, se paseaza cu furculita.

1

Pasul 2:

Biscuitii se sfarama nu foarte marunt si se amesteca bine cu galbenusurile.

2

Pasul 3:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul pudra si se amesteca cu merele pasate.

3

Pasul 4:

In mai multe vase mici de cuptor se pune un prim strat de biscuiti, apoi merele si se acopera cu alt strat de biscuiti. Se coace sufleul pentru 20-25 de minute la bain-marie si, dupa racire, se poate servi cu inghetata, dupa gust.

4