Iti plac la nebunie snitelele, dar nu la fel de mult prajelile? Atunci prepara snitele de pui la cuptor!

Sunt simplu de facut, nu ies uscate, ba dimpotriva: dupa reteta asta vor fi crocante la exterior, fragede si suculente la interior.

Ingrediente

2 buc piept de pui 200 g pesmet 100 g maioneza 50 ml lapte 50 g cascaval 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru
Mod de preparare:

1. Da fiecare piept de pui pe jumatate pe lungime, apoi pe latime. Astfel, ar trebui sa ai 8 bucati de piept de pui.

2. Intinde fiecare bucata de piept de pui intre 2 folii alimentare si bate-le pe rand cu ciocanul de snitele, pana cand snitelele sunt la aceeasi grosime pe peste tot.

3. Intr-o tava de cuptor intinde folie de aluminiu, iar deasupra foliei de aluminiu asaza un gratar care sa permita circulatia aerului pe sub snitele. Unge gratarul cu ulei.

4. Combina pesmetul cu cascavalul, uleiul, sare si piper. Separat, combina laptele, maioneza, cimbrul, sare si piper, intr-o alta farfurie adanca.

5. Trece fiecare snitel prin amestecul lichid de ingrediente, apoi prin cel uscat. Asaza puiul pe gratar si da-l la cuptor pentru 40-45 de minute, la 200 de grade.

Pofta buna!

S-ar putea sa-ti placa si:

Chiftelute de cartofi cu ton

Chiftelute de cartofi cu ton


din aceeasi categorie