Ai pofta de niste snitele de porc traditionale, cu putine ingrediente, pregatite ca la bunica acasa? Le faci in maxim 20 de minute dupa reteta asta, cu tot cu timpul de pregatire.

Ingrediente

500 g cotlet de porc fara os 2 oua 3-4 linguri lapte 5 linguri faina sare piper ulei pentru prajit
Mod de preparare:

1.Feliaza cotletul de porc la grosimea de ~1 cm, folosind un cutit bine ascutit.

2. Bate snitelele pe un tocator, cu o folie de plastic deasupra, pana cand fiecare felie se subtiaza considerabil.

3. Combina ouale cu faina, laptele, sarea si piperul. Daca e necesar mai adauga faina, incat sa obtii un aluat mai gros decat cel pentru clatite, dar care curge.

4. Trece fiecare snitel de porc prin amestecul de ou si faina, inainte de a le praji pentru 3-4 minute pe fiecare parte, in ulei incins.

S-ar putea sa-ti placa si: