Daca preferi pestii cu oase putine si carne alba, iti recomandam salaul. Aici, o reteta sanatoasa si usoara, care nu iti fura prea mult timp.

Ingrediente

4 bucati salau 4 rosii 2 ardei 3 cartofi 1 ceapa 2 linguri unt 1/2 cana suc de rosii ulei de masline zeama de lamaie vin alb sare piper marar
Mod de preparare:

1. Se curata legumele, se spala si se toaca marunt.
2. Se curata si salaul, se spala bine, dupa care se tamponeaza cu 1 prosop de bucatarie.
3. Pe o tava de cuptor se pun cateva bucati de staniol. Pe fiecare bucata se asaza salaul, se stropeste cu ulei de masline, sare, piper si zeama de lamaie.
4. Langa peste se pun legumele trase la tigaie cu putin unt, vin si suc de rosii. Se impacheteaza si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
5. Se servesc calde, cu lamaie si marar.