Crema usoara de cafea, intr-un blat pufos, invelita intr-un strat de ciocolata delicioasa. Asa iti iese aceasta rulada cu crema de cafea.

Ingrediente pentru blat

3 oua 100 g zahar 90 g faina 10 g cacao un praf sare

Ingrediente pentru crema

20 ml cafea tare 60 g zahar 200 ml lapte 2 galbenusuri 300 g unt

Ingrediente pentru ornat

100 g ciocolata de menaj 100 ml frisca lichida
Mod de preparare:
  1. Pentru aluat, albusurile se bat cu un praf de sare si apoi li se adauga zaharul. Se amesteca bine galbenusurile si apoi se adauga peste spuma de albus amestecand cu delicatete.
  2. Se pun faina si cacaua, se amesteca si se intinde aluatul intr-o forma de copt tapetata cu hartie. Se lasa 8 minute la cuptor, se scoate pe un prosop umed, se indeparteaza hartia de copt si se taie marginile neregulate. Se ruleaza in prosop si se lasa sa se raceasca definitiv.
  3. Pentru crema, galbenusurile se freaca cu zaharul, se toarna laptele clocotit, se amesteca si se pune pe foc pana ce se obtine o crema groasa. Se lasa la racit si apoi se amesteca cu telul adaugand untul moale si cafeaua.
  4. Se desface aluatul din servet, se pune crema, se ruleaza din nou. Pentru ornat se fierbe frisca si se toarna peste ciocolata rupta bucati, se amesteca si apoi se toarna peste rulada asezata pe un gratar.

Incearca si: