O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa de pui sotat cu morcovi. Mancarea este sanatoasa si satioasa, putand fi servita fara griji si celor mici.

Ingrediente

500 g piept de pui 2 morcovi 2 catei usturoi o lingura amidon 3 linguri ulei 2 linguri sos de soia putin ghimbir proaspat sare piper
Mod de preparare:
  1. Carnea taiata cuburi se amesteca cu sosul de soia, usturoiul presat, o lingura de ulei si ghimbirul, se acopera cu folie alimentara si se lasa 30 de minute la frigider, la marinat.
  2. Intre timp, morcovii se taie rondele sau bastonase si se pun la rumenit in ulei. Se adauga si carnea si se lasa 5 minute la foc mare.
  3. Amidonul se desface in 100 ml apa, se toarna peste pui si morcovi si se lasa 10 minute pe foc.
  4. Se potriveste gustul de sare si piper si se aduce la masa, eventual cu garnitura, dupa gust.