O reteta extrem de gustoasa, simpla si excelenta pentru persoanele care au intoleranta la gluten.

 

Ingrediente

2 pulpe intregi de pui o ceapa 2 catei usturoi un ardei gras verde 125 ml vin alb 125 ml supa de pui o conserva mare cuburi de rosii o lingura bulion 4 lingurite zahar 2 linguri hrean ras 200 g ciuperci 60 g masline negre 2 linguri ulei
Mod de preparare:
  1. In ulei incins se caleste ceapa tocata si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga usturoiul taiat felioare si ardeiul cubulete. Se lasa 2 minute.
  2. Se torna vinul si supa si se lasa sa fiarba si sa se reduca.
  3. Se adauga bulionul, rosiile din conserva, zaharul, hreanul si, dupa ce se lasa un minut pe foc, se pun si ciupercile fin taiate.
  4. Intr-o tava, se asaza pulpele, se toarna sosul peste carne, se acopera si se lasa la cuptor circa 50 de minute. Cu 5 minute inainte de a fi gata, se pun maslinele.